Karite aliejus (Shea ar Sviestamedžio)

Karite aliejus (Shea ar Sviestamedžio)

su Nuolaida su Nuolaida
5,79 € su PVM.

Puikiai susigeria į odą, nepalikdamas riebių dėmių paviršiuje. Turi natūralų (iki 4) apsauginį faktorių nuo saulės.Jis gali būti naudojamas vietoj dieninio kremo, taip pat naudojamas esant nudegimams.

Daugiau informacijos

Kiekis:

30 produktai toje pačioje kategorijoje
Atgal
Toliau

KARITÉ ALIEJUS (SHEA ar Sviestamedžio) 60 ml

Karite aliejus išgaunamas iš afrikietiško medžio vaisių ir jo sudėtyje vienodomis dalimis yra sočiųjų ir polinesočiųjų riebalų trigliceridų. Jis turi riebaluose tirpių medžiagų ir natūralų (iki 4) apsauginį faktorių nuo saulės. Karite aliejus naudojamas dienos kosmetikoje, taip pat naudojamas esant nudegimams.
Šis aliejus puikiai susigeria į odą, nepalikdamas riebių dėmių paviršiuje. Jis tirpsta kūno temperatūroje, lengvai susigeria į odą ir gali būti naudojamas vietoj dieninio kremo.

Krepšelis  

Nėra prekių

Pristatymas 0,00 €
Viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

 kosmetikatau.lt akcija